Предаваната по телевизия NBC 80-а церемония по връчването на статуетките Златен

...
Предаваната по телевизия NBC 80-а церемония по връчването на статуетките Златен
Коментари Харесай

Церемонията по връчването на наградите Златен глобус отбеляза рекордно ниска гледаемост

Предаваната по телевизия NBC 80-а гала по връчването на статуетките " Златен глобус " е отбелязала съвсем рекордно ниско равнище на гледаемост, оповестяват международните информационни организации.

Тазгодишното събитие е привлякло пред дребния екран едвам 6,3 милиона фенове. Това е втората най-малка публика за годишното наградно шоу. Най-ниска гледаемост премиите " Златен глобус " означиха през 2008 година, когато бяха раздадени на конференция поради стачка на сценаристите.

След абсурда с неналичието на многообразие и нравственос в редиците на Асоциацията на задграничната преса в Холивуд, който накара телевизия NBC да смъкна наградната ѝ гала от ефир предходната година, опитът на организацията да се завърне на сцената по-скоро съумя да отблъсне феновете, в сравнение с да ги притегли.

Присъждането на наградите през 2021 година, белязано от скандал и във времето на пандемия, беше гледано от 6,9 милиона фенове или с 9 % повече, в сравнение с тази година. За съпоставяне - предпандемичната гала за премиите " Златен глобус " през 2020 година притегли аудитория от 18,4 милиона души.

 

 

Тази година имаше няколко разлики в излъчването. Телевизия NBC реалокира шоуто от обичайния си неделен слот във вторник. Това означаваше, че няма да има конкуренция от страна на Националната футболна лига (НФЛ), само че също по този начин и че няма да има водеща футболна стратегия, която да притегли зрителското внимание, написа Българска телеграфна агенция. Отличията " Златен глобус " за първи път бяха излъчени онлайн и по стрийминг платформата Peacock, като до сряда данните за цифровата зрителска публика не бяха оповестени.

Наблюдателите означават, че рейтингите на премиите внезапно спадат през последните години. Тазгодишната събитие на оценките обаче беше основен миг за закъсалата Асоциация на задграничната преса в Холивуд, която ги присъжда и се пробва да се възвърне от абсурда.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР